Sofia Vähäjylkkä: Alla hjärtans dag

onsdag 14 februari 2018

Alla hjärtans dag

Alla hjärtans dag idag. Jag har alltid tyckt om den här dagen, oavsett singel eller inte. Tycker att många fokuserar för mycket på att man måste ha ett förhållande när det egentligen handlar om kärlek överlag. Under grundskoletiden älskade jag att pyssla ihop kort till mamma och pappa till exempel. Saknar de pysselstunderna faktiskt.

Planerna idag är att jag och Daniel ska ut och äta på Smak i Falun. Jag har tidigare bara tagit en drink där så det ska bli spännande att prova på maten. Tapas lär ju vara det bästa som finns. Bara plocka ihop saker man tycker om. Jag brukar blanda hejvilt utan att tänka på om saker passar ihop eller inte. En god sak plus en annan god sak kan inte bli äckligt, hehe.


Önskar er en fin dag. Massor av kärlek till er från moi. ♥

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)