Sofia Vähäjylkkä: Veckan i Kil

lördag 13 januari 2018

Veckan i Kil

Lördag kväll och veckan i Kil börjar lida mot sitt slut. Har haft det bra här hos Daniels familj. Har badat massor i deras utebubbel, käkat sushi på Happy Kitchen inne i Karlstad, hittat mitt favoritgodis som jag letat efter i åratal, sett på Vampire Diaries och skrivit tenta bland annat.

Imorgon åker vi hemåt Falun igen och på måndag börjar termin fyra av sju. Tänk att vi nästan är halvvägs igenom socionomprogrammet redan? Sjukt hur fort det går. De flesta i klassen verkar längta sönder till examen och när vi kommer ut i jobb men jag njuter mest av pluggtiden faktiskt. Jag trivs med att plugga och har alltid gjort. Sen kommer det ju bli kul att komma ut och jobba också men jag pluggar gärna ett tag till!

1 kommentar:

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)