Sofia Vähäjylkkä: Thumbs #17

tisdag 9 januari 2018

Thumbs #171. Redbull Purple Edition
Skräll att jag hissar energidryck? Nä, kanske inte. Jag blir lika lycklig varje gång jag hittar en ny sugarfree-smak som jag gillar, särskilt när det gäller Redbull som är min favoritenergidryck. Hade inga höga förväntningar på denna då lila drycker inte brukar falla mig i smaken. Brukar ofta vara svartvinbärssmak eller liknande men den här överraskade mig ordentligt. Redbull med acaibärssmak får fem tummar av fem av mig!2. Fri frakt och fri retur
Finns det något härligare än när man klickar sig in på en webbshop och ser att de har fri frakt och fri retur? Mitt shoppinghjärta sjunger! Egentligen borde de förlora en del på människor som mig som klickar hem massa, provar, behåller kanske något enstaka plagg eller inget alls och skickar tillbaka. Eller så vinner dom på människor som mig som klickar hem saker jag är lite osäker på och sen visar det sig vara toppengrejer? Oavsett - I love you.


3. Nya strumpor
Finns det något skönare än att ta på sig helt nya strumpor? Hatar när strumpor blir sträva och noppiga när man tvättat dom några gånger. Mina kära svärföräldrar gav mig två par jättesöta strumpor i teddytyg i julklapp och det är som att gå på moln. Vill aldrig tvätta dom.

1. Byxor som skär in i röven
Jag har två saker att säga om den här saken. Ett: det är gräsligt fult. Två: är det inte fruktansvärt obekvämt?! Vet inte vem som kom på idén att trycka in en skåra/söm mellan skinkorna. Jag får nästan obehagskänslor själv av att bara titta på bilder som de nedan, haha. Nej, usch usch usch.2. Marsipan
Marsipan är något jag aldrig gillat, särskilt inte då man blandar det med choklad eller har det i diverse bakelser. Tycker det smakar typ rengöringsmedel/diskmedel. Prinsesstårtan är mitt enda undantag, resten går fetbort. Leave the bakelser and choklad skonade från Marsipan - amen.

3. Kladdiga ungar
Alltså jag förstår att föräldrar är dunderförälskade i sina nykomlingar och vill visa dom för hela världen men att lägga upp bilder på nedsmetade ungar är för allmänheten (eller bara mig) inte gulligt alls. Jag ser ingenting trevligt i att titta på unge efter unge dränkta i köttfärssås i mina flöden. Det är säkert jättesött och roligt för er som är nära barnet men för mig är det bara... otrevligt. Icke angenämt.

(Jo, det kryper något enormt i min kropp av att ens lägga ut den här bilden...)

1 kommentar:

  1. Men så passligt! Jag tog just den lila redbullen idag när jag var på pressbyrån X) Velade mellan den och den vanliga. Är jag att jag den lila. Den var god :)

    Men håller inte med dig om marsipanen, det är ju asgott! X)


    SV: Det kanske inte var vattenläcka just där du var. Var bara på vissa ställen i Kil.

    Och ja, det är trist att äldre har så lite förståelse för psykisk ohälsa. Det är väl en av de få saker som är bättre med barn och ungdomar än med "erfarna" äldre...

    SvaraRadera

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)