Sofia Vähäjylkkä: Nya smaker

torsdag 18 januari 2018

Nya smaker

Ledig dag idag. Skönt att sova ut men ändå lite segt. Har läst lite inför morgondagens föreläsning (boken heter Det andra könet och är faktiskt väldigt intressant), postat lite grejer som jag sålt och fått hem nytt som jag köpt. I och med nytt så har jag helt glömt bort att visa mina nya smaker till min vape som jag köpte i förrgår (var så glad över jobbet så jag skrev aldrig om dessa, hehe).

Äger någon av er en vape (e-cigg)? Tipsa mig gärna om goda smaker!


Tuttifrutti, jordgubb, strawberry yogurt, red energy, double apple och vattenmelon. Red Energy är min favorit än så länge av alla jag testat, den går jag alltid tillbaka till. Inte så konstigt kanske då jag är energidrycksberoende, haha.

1 kommentar:

  1. Vilken vape har du och vart beställde du ifrån och vad kostade de dig?

    SvaraRadera

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)