Sofia Vähäjylkkä: Lördagsplaner och katten kommer hem

lördag 6 januari 2018

Lördagsplaner och katten kommer hem

Good morning folks! Vet att det inte är morgon nu men jag har nyss vaknat och ätit frukost så det är morgon för mig, hehe.

Idag är det lördag och det är en del som händer. För det första så kommer Daniel äntligen hem från Värmland. Vi har varit på olika håll i nästan två veckor då han varit hemma hos sin familj och jag hos min. Jag kom hem till Falun i torsdags så jag har storstädat lägenheten, tvättat och rensat för att överraska honom när han kommer hem. Dock gick själva överraskningsdelen mindre bra då jag redan hunnit skryta om hur duktig jag varit, haha.
För det andra så blir det en utekväll med ett gäng från klassen ikväll. Blir antagligen att sitta på Pitchers och dricka lite gott och kanske äta lite också. Var supertrevligt sist så det ser jag framemot! Perfekt att ses både innan julledigheten och efter. Man har alltid så mycket att babbla om. Sist satt vi i typ sju timmar och hade lätt kunnat stanna i sju till om det inte var så att de stängde. Jag är lyckligt lottad som har så fina människor i klassen.


Önskar er en fin lördag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)