Sofia Vähäjylkkä: Prioriteringar och sånt

tisdag 30 januari 2018

Prioriteringar och sånt

Loggade in på bloggis idag och såg att jag tappat fyra följare sedan igår. Det har aldrig hänt förut att så många droppar av på samma gång så jag börjar nästan fundera på om jag råkat trampa några på tårna eller skrivit något provocerande som fått folk att avfölja. Kan dock inte komma på vad det skulle vara? Men oavsett så vill jag ju så klart inte ha följare här som inte gillar bloggen. Hellre några färre men trogna följeslagare!

Vad händer idag? Jag och Daniel har en hemmapysseldag. Tvättar, diskar, städar och grejar. Egentligen har vi föreläsning idag men jag kände verkligen efter helgen och igår att jag måste få vila ut och få ordning på skallen. Det har varit väldigt intensivt ett tag nu så jag fick lov att prioritera lugn och tanka energi för resten av veckan. Jag ska jobba kvällspass imorgon och på fredag och sen är det föreläsning på torsdag så då vill jag vara alert.

Nog om det. Här kommer mina senaste sparade bilder inom humorkategorin. Älskar när sånt här dyker upp i ens flöde på sociala medier och man börjar skratta inombords!

1 kommentar:

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)