Sofia Vähäjylkkä: Januarimorgon

måndag 8 januari 2018

Januarimorgon

Hade första skoldagen efter jul idag, ett kort seminarium på en och en halv timme där vi redovisade våra fältuppgifter. Gick smidigt och lugnt som vanligt. Fick också hämta ut våra hemtentor som gjordes innan jul. Jag hoppade upp och ner av glädje av vilken skitsak jag kuggat för. Jag hade inte lagt mina referenser i bokstavsordning och därmed kuggade jag en hemtenta på 8-10 sidor, haha. Lite löjligt men ändå skönt att det var ett sånt litet fel som är lättfixat.

Nu sitter jag och Daniel i bilen på väg till Värmland. Är lediga resten av veckan förutom ännu en hemtenta som ska göras på fredag. Skönt med en mjukstart! Och skönt att termin tre är avklarad efter denna vecka.


Så fin soluppgång på vägen till skolan imorse.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)