Sofia Vähäjylkkä: I got a job!

tisdag 16 januari 2018

I got a job!

Vilken dag det har varit. Var på min första arbetsintervju någonsin i förmiddags. Höll på att dö av nervositet på vägen till den men det gick bra. Så pass bra att jag faktiskt ska få gå på inskolning inom en snar framtid. Det var verkligen mer än jag hade hoppats på! Så himla skönt att ha sommarjobbet klart (såvida inte inskolningen visar att det inte alls är som jag tänkt mig men det tror jag inte) och ännu roligare att det är ett jobb jag drömt om och som jag kommer få jobba extra inom i samband med studierna. Har hintat tidigare om intervjun men har inte berättat vad det är för jobb jag sökt. Nyfikna? Jag ska få jobba som skötare på en psykavdelning inom slutenvården! 

Det är lite sjukt att tänka på att jag för sju år sedan låg inne på samma avdelning som patient. Att jag då tappat tron på livet, var så undernärd att det börjat lukta illa om mig och att jag inte såg någon framtid. Och nu ska alltså jag få stötta personer som hon jag var då. Det är stort. Riktigt stort. Jag vet att det förmodligen kommer att vara tufft emellanåt men jag vet att jag kommer växa mycket av det. Människor och psyket är mitt största intresse och att få ha det som jobb är helt sjukt. Ofattbart.

Men jag är glad. Riktigt glad!

1 kommentar:

  1. Woho, grattis!! :D

    Bilden är från i somras faktiskt haha :D Men ja, melon hade varit riktigt gott! Vi får gå och köpa och testa om de är lika goda såhär års helt enkelt haha :D

    SvaraRadera

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)