Sofia Vähäjylkkä: Glassgodis

torsdag 11 januari 2018

Glassgodis

Har varit en bra dag idag. Jag och Daniel åkte in till Karlstad för att äta riktigt mumsig sushi på Happy Kitchen och kikade in i lite butiker. Avslutade med en godisaffär med 550 sorter och jag hittade en godissort jag letat efter i år! Det här har varit mitt favoritgodis sen jag var liten så jag köpte femtioelva skopor ungefär, haha. Synd nog var det inte helt färskt men jag är lika glad ändå!

Nu sitter vi och nördar Vampire Diaries. Båda hade tappat bort var vi var så vi bestämde oss för att se allt från början. Man ser allt med lite andra ögon andra gången man ser nåt. Sitter också och räknar antal break-ups mellan Stefan och Elena, haha. Är inne på andra säsongen nu och de har precis gjort slut för fjärde gången...

Bara jag som saknat dessa?! 

1 kommentar:

  1. Haha ååh! Jag har inte direkt saknat dom, hade till och med glömt bort dom. Men nu när jag ser dom kommer jag så klart ihåg dom och att dom var givna i godispåsen som barn :)

    SvaraRadera

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)