Sofia Vähäjylkkä: Fudge Clean Blonde - i ofärgat hår

torsdag 25 januari 2018

Fudge Clean Blonde - i ofärgat hår

Jag var förr mycket duktigare på att recensera produkter än vad jag är idag. Jag själv uppskattar att läsa ärliga recensioner innan jag köper något så därför måste jag skärpa till mig på den punkten lite och recensera oftare. Jag hade gärna läst det här inlägget innan jag köpte det här schampot till exempel.

För att komma till ämnet: jag fick Fudge silverschampo och balsam av Daniel i julklapp. Satt faktiskt dagarna innan jul och googlade efter den för att kunna köpa och prova under mellandagsrean till en billigare peng. Perfekt då att få dom i julklapp istället! Har hittills bara provat schampot då mitt hår kräver balsam bombat med fukt, men med det är jag jättenöjd. Första gångerna använde jag schampot som vanligt, bara häva i och skölja ur på en gång vilket gav en liten liten skillnad. Sist (i förrgår) hade jag i schampot i helt torrt hår men löddrade upp det med blöta händer och lät det sitta i i 20 minuter (observera att om du har färgat hår så är maxtiden 5 minuter).

Eftersom mitt hår är helt ofärgat så var jag beredd på att kanske inte se någon skillnad över huvud taget men ända sen det har torkat efter duschen så har jag gått och beundrat mitt hår i spegeln varje gång jag går på toaletten, haha. Det blev nog så kallt i tonen det kan bli, håret drar inte det minsta åt lila och jag är mer än nöjd. Jag har faktiskt gjort en nyansering tidigare som ska göra hårtonen kallare men det här schampot fungerade mycket bättre än vad nyanseringen gjorde. Då snackar vi bra resultat för att vara ett schampo. Hittills är det här det bästa jag testat för att få en kallare ton i ofärgat blont hår.

Inte helt otippat så blir mitt betyg 5 guldstjärnor av 5!


Bilden till höger är tagen inne på toaletten sent på kvällen. Inte bästa kvalitén då det är en mobilbild men jag tycker ändå att man ser att håret är väldigt kallt. Vad tycker ni?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)