Sofia Vähäjylkkä: En kväll på Bishops

söndag 7 januari 2018

En kväll på Bishops

Hade en supertrevlig dag igår trots att jag var lite halvlåg och trött i början av dagen. Daniel var så fin och hade köpt med sig blommor till mig när han kom hem. ♥ Två veckor utan varandra är lång tid. Extra långt när det är första gången man är utan varandra så länge. Man känner sig nästan töntig, haha. Men jag blev jätteglad!

På kvällen var vi ett tappert gäng som möttes upp på The Bishop Arms för lite klassreunion efter jullovet. Många kunde inte komma eller hade annat att göra men det blev jag, Daniel, Pontus, Linda och Johan iallafall. Jag och Daniel käkade lite och sen blev det en del drinkar och gött tjat till midnatt ungefär.

Hur fina?!
 Middagen för min del blev högrevsburgare. Betyg: mycket gott!
Daniel körde på stort och beställde in entrecote. Allt var jättegott och sällskapet likaså!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)