Sofia Vähäjylkkä: Dagboksutdrag #11

lördag 27 januari 2018

Dagboksutdrag #11

(Dagboksutdrag 11 och 12 råkade byta plats, detta ska egentligen alltså läsas innan föregående inlägg.)

--
1 december 2010

"Näst sista BUP-gången idag. Det känns så jäkla sorgligt. Jag kommer att sakna alla samtal och jag kommer att sakna A-C framförallt. Hon sa förra gången att hon kommer sakna att prata med mig med. Varför ska man få lov att "skiljas" från en person som hjälpt en så mycket? Fattar inte.

Idag sa hon en sak som är det bästa jag någonsin hört om mig. "Du är så stark att det inte går att missa dig." Och att jag är modig. Jag började le som en tok. Det gör jag varje gång hon säger så. Och när jag väl sitter där så känner jag mig precis så modig och stark som hon säger att jag är.

En gång kvar. Sen väntar stora, hemska, underbara världen på mig..."

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)