Sofia Vähäjylkkä: Dagboksutdrag #12

söndag 21 januari 2018

Dagboksutdrag #12


--
8 december 2010

"Skitjobbig dag. Grät ihjäl mig på BUP, sista gången idag. Allting kändes bara så tungt. Det gör det fortfarande så klart. Det var så hemskt när mamma och Anne hämtade mig. Jag kunde inte hålla tillbaka gråten hur mycket jag än ville. (...).

Jag ska iallafall bli en bättre människa. Jag ska lära mig att se var gränser går för olika människor. Speciellt P tänker jag då. Jag är inte fullt rättvis mot henne. Hon är inte fullt rättvis mot mig tillbaka heller, men ibland kan man förstå det.

Jag blev så glad idag när mamma frågade om jag kände mig deppig när det var sista gången. Det gjorde förstås ont att prata om det men jag vill att folk ska fråga saker och undra över det här. Jag har ju trott att ingen bryr sig om mig när de inte sagt nåt, när dom egentligen varit rädda för att såra mig genom att fråga för mycket eller fråga om nåt som är väldigt känsligt för mig.

Jag tror att jag kommer må bra om tre månader när vi träffas igen och ser hur det har gått. Hoppas innerligt det. Det gäller bara att vara sann mot sig själv. Känna efter vad man känner, för känslor är aldrig fel. De kan ha fel men de är aldrig fel."

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)