Sofia Vähäjylkkä: By Marc Jacobs

tisdag 23 januari 2018

By Marc Jacobs

Har vaknat upp med bra energi idag. Har slängt i Fudge silverschampo i torrt hår och låtit verka i typ 20 minuter (håret är ursköljt och snart torkat så vi får se om det ger bra resultat i mitt ofärgade hår), har bakat en plåt silviakaka - Daniels favorit, plockat lite här hemma och handlat. För närvarande ligger jag i soffan och kikar på Helen Torsgården på Youtube och väntar på att Daniel ska komma hem och servera mig hamburgare, haha. Älskar såna här dagar när man får saker gjort och inte är övertrött.

Något jag glömt att visa er i typ en månads tid är mina "nya" örhängen från Marc Jacobs! Jag lyckades tappa bort det ena och det var borta i flera veckor så jag har gått runt och varit ledsen över det. Hittade det för nån vecka sen och håller hårt i det nu. Jag har halsbandet i samma serie och har kompletterat med örhängena nu. Fattas bara armbandet så är min samling komplett sen. Jag älskar att ha ett par finare standardörhängen att ha till vardags. Hade gärna haft dessa i guld och svart också men jag har alltid passat bättre i silver så det kändes som ett säkrare kort. Stilrena men fina, eller vad tycker ni? :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)