Sofia Vähäjylkkä: Vi är ganska bäst

tisdag 5 december 2017

Vi är ganska bäst

Satfläsk vad duktiga vi har varit idag! Jag och Daniel befann oss här i skolan strax innan åtta när de öppnade biblioteket, Pontus nästan lika tidigt och nästan lika länge, och vi ska alldeles strax packa ihop och dra. Klockan är typ halv sex, fattar ni hur länge vi har suttit och pluggat?! Det är ORIMLIGT (á la Kishti Tomita). Min hjärna har nog aldrig varit så här mos men jag är sååå glad att det mesta är gjort nu. Ska låta hemtentan vila nu i en eller två dagar och sen finslipa lite innan jag lämnar den för gott. Har ingen lust att se den där tentan någonsin igen, haha.


Har bara tagit minikorta pauser under dagen, inklusive världens snabbaste lunchrast och
några vändor av hänga gubbe. Allt socker jag tryckt i mig har varit absolut nödvändigt.
En duktig katt. ♥

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)