Sofia Vähäjylkkä: Thumbs #16

tisdag 26 december 2017

Thumbs #16


1. Starbucks White Chocolate Mocha
Jag dricker inte vanligt kaffe men Starbucks kalla kaffedrycker har jag gillat från första stund. Favoriten har länge varit Caramel Macchiato men ingen klår deras julkaffe som kommer varje vinter. Har ni inte smakat så borde ni göra det innan den försvinner igen. Mums!


2. E-ciggen
Jag var väldigt skeptisk till e-ciggen till en början. Det funkade helt okej kortsiktigt i att minska på rökningen för flera år sedan men de e-ciggen som fanns då var inte bra alls om man jämför med dom som finns idag. Daniel övertalade mig att köpa en för ett par månader sedan och jag är mer än positivt överraskad! Jag har snusat lågnikotinsnus ända sedan jag slutade röka i april och tanken är att e-ciggen helt ska ersätta snuset så småningom. Jag har haft kvar ett återkommande röksug ända tills jag började med e-ciggen, efter det är suget som bortblåst. Rekommenderar detta starkt till er som ska sluta röka.3. Elly Pistol
Det finns inte många märken som har så många plagg som jag gillar som Elly Pistol. Skulle helt seriöst vilja ha precis alla huvtröjor på deras hemsida. Älskar att de lägger fokus på små detaljer och gör varje plagg unikt, med grym kvalite och det är verkligen Sofia-stil på dom. Bomberjackorna är också sjukt snygga. Vill ha alla. A-L-L-A.
1. Bikiniränder till baddräkt
Bland det fulaste jag vet är när man har bikiniränder och väljer att dra på sig en baddräkt över som inte täcker dom. Jag förstår fullt ut att man kanske skiter i det för att man vill använda sin snygga/nya baddräkt, jag hade säkert gjort samma sak, men snyggt är det inte. Långt ifrån. Exemplen nedan räcker förhoppningsvis för att ni ska se vad jag menar.2. Pepparkakor
Jag har märkt att det inte är mycket jag hurrar för som har med julmat och julfika att göra. Jag äter inte lussebullar om det är russin i, dricker inte glögg och äter inte pepparkakor. Just pepparkakor är något jag kan äta för att vara snäll mot den som bjuder, eller för att jag är uttråkad och inte har annat att göra typ. Tror det är två år sen jag åt pepparkakor sist och jag saknar det inte ett dugg faktiskt.3. Folk som bär klockan fel
Det verkar vara främst äldre människor som har klockan på inre handleden men jag blir halvt tokig när jag ser det. Det är själva uret som är det fina på klockan så varför envisas med att gömma det? Dessutom ser det himla fult ut när någon ska kolla klockan och bär den på det viset. Gör om - gör rätt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)