Sofia Vähäjylkkä: Tanken var iallafall god

fredag 22 december 2017

Tanken var iallafall god

Jag och Daniel befinner oss i Kil sedan igår eftermiddag. Supertrevligt att umgås med hans familj i några dagar så här innan jul. Har gått runt på stan i Karlstad och handlat dom sista julklapparna idag, sen har jag pluggat lite då jag kuggade förra fältuppgiften. Den här terminen har verkligen krånglat för mig med skolan och ibland känner jag bara för att ge upp och skita i allt. Tur att jag har bra människor runt omkring som kan peppa en!

Tänkte förövrigt dela med mig av min "best nine" från Instagram. Kom på det för nån dag sen och tänkte att "yes vilken bra inläggside!" Hade kunnat berätta lite minnen om nån bild och sådär men den planen gick lite i stöpet när jag såg det nedan. Vet inte om jag ska ta det som en komplimang att dessa bilder är mest gillade eller som att jag är värdelös på att vardagsuppdatera, haha...

1 kommentar:

  1. Skönt att ha de sista julklapparna avklarade. Och lycka till med fältuppgiften! :)

    SV: Det går lite upp och ned med motivationen just nu. Men förstår också att det är fler personer jag, som är lite kluvna i sin sinnesstämning vid denna tidpunkt på året...

    SvaraRadera

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)