Sofia Vähäjylkkä: Rollspel och lördagsupdate

måndag 18 december 2017

Rollspel och lördagsupdate

"Hemma" i Mockfjärd efter en lång dag. Hade rollspel i skolan idag vilket inte är min starkaste sida. Jag är verkligen urusel på att skådespela, och att sen spela upp det för folk? Nä, absolut ingenting för mig. Har haft scenskräck så länge jag kan minnas men som tur var så gjorde det ingenting att det blev lite ploj av det hela och att man bröt ihop i skratt emellanåt, haha.

Skulle ha uppdaterat er om lördagen igår men jag var så fruktansvärt bakis att jag tog ledigt från det. Hade iallafall en toppendag. Jag och syrran mötte upp två killar, en föredetta polis och en journalist, som skulle intervjua oss om laestadianism inför deras kommande bok som de håller på att skriva. Var hur trevligt och intressant som helst. Och häftigt att få vara en del av det! Killarna var störtsköna så vi gick båda därifrån med ett leende på läpparna.

Lördagen fortsatte lika bra med en liten klassreunion (drinkar och middag) på Pitchers. Vi satt från halv sju på kvällen tills att de stängde vid två på natten, ändå kände vi oss avbrutna när de började säga åt folk att det var dags att gå hem. Ja, hela lördagen får mycket väl godkänt av mig!

 Från lördagens middag. Blev en mycket god svamprisotto för min del.
Fina bönan är så ordningsam med snön när han putsar tassarna. ♥

1 kommentar:

  1. Kul att intervjun kändes bra! :D

    sv: Men eller hur, bästa butiken!

    SvaraRadera

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)