Sofia Vähäjylkkä: Ord som värmer

onsdag 13 december 2017

Ord som värmer

Tidig uppstigning och föreläsningdag idag. Hade två föreläsningar varav den ena handlade om våld i nära relationer. Ett ämne jag tycker är väldigt intressant och viktigt. Fick se två olika klipp varav ett handlade om barn som förlorat sina mödrar på grund av att deras pappor dödat dom. Det var sjukt gripande, finns på Aftonbladet om ni vill se!

Landade hemma i Mockfjärd för lite mer än en timme sedan. Har umgåtts med Jolle och Daniel, käkat nudlar och slagit in en av två julklappar. Ska sätta mig och slå in den andra alldeles strax. Börjar få in lite snits i att slå in snyggt så nu är det extra roligt. Brukar oftast tycka att det är jättekul till en början tills jag ger upp för att dom blir så fula, haha.
Gick igenom en del praktikpapper som ska skickas in till skolan när jag kom hem också. Det är sista dagen att skicka in dom idag och jag är så klart ute i sista stund, haha. Dock blir jag lika varm i hjärtat varje gång jag läser vad min ena handledare skrev om mig. Kanske ska göra det till en rutin att skicka in sånt här i sista stund så jag får läsa det en extra gång. ♥

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)