Sofia Vähäjylkkä: Loppisfynd

torsdag 14 december 2017

Loppisfynd

Blev en vända nummer två till loppisen i Duvnäs som jag, Daniel, Jolle och Oliver besökte i tisdags. Passade på att åka förbi Tulavippan (loppis i Djurås) också. Både jag och Jolle blev lite exalterade över hur roligt det var att kolla runt på gamla grejer sist, så vi var jättetaggade. Tyvärr hittade vi inte jättemycket idag. Jolle köpte några småsaker och jag fick med mig ett par löpartights från Nike hem. Värt ändå då de var i fin kvalité och kostade bara 60 kronor.


Det var dessa fina prydnadsgrejer jag hittade i tisdags. Vasen tror jag blir jättefin att ha snittblommor i, typ tulpaner till våren, och den svarta flaskan är fin som den är men jag tror att jag ska prova att stoppa i ett grått stearinljus i den. Femton kronor kostade vasen och flaskan gick på en tjuga. Så värt!

Har verkligen fått smak för att gå på loppis nu, så vet ni några fler grymma ställen i Dalarna så är alla tips varmt välkomna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)