Sofia Vähäjylkkä: Kamerabyte?

lördag 9 december 2017

Kamerabyte?

Jag och Daniel börjar halvt klättra på väggarna nu efter flera dagars ledighet. Finns inte jättemycket att göra mer än att hänga vid tv:n och laga mat typ. Men ska försöka njuta av ledigheten för nästa skolvecka kommer bli maxad.

Jag har, som jag nämnt i tidigare inlägg, haft extrem kameraabstinens i några dagar. Jag har börjat kika runt lite på nätet på olika kameror och har kommit fram till att jag nog vill byta ut min Canon 7D mot en 70D istället. Jag är supernöjd med min nuvarande kamera, den är verkligen grym, men jag tror att 70D skulle passa mig ännu bättre. Jag tar mest stillbilder och 7D:an är väldigt inne på actionfotografering. Sen skulle det underlätta med en vinklingsbar skärm också så jag tror att 70D skulle passa bättre i bloggsyfte än min nuvarande.

Vet ni någon som är intresserad av min 7D, eller känner till någon som säljer sin 70D så får ni jättegärna höra av er till mig!

En av mina favoritbilder, tagen med min kära 7D:a.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)