Sofia Vähäjylkkä: JVM och arbetsintervju

fredag 29 december 2017

JVM och arbetsintervju

Mellandagarna går och det börjar klia lite i mina fingrar. Vi har fått en fältuppgift i skolan som ska göras under "lovet" och jag är vanligtvis den som sitter samma dag som den kommer ut och fnular på den. Tyvärr har jag inte böckerna som behövs till den så jag får lov att stå ut med att vänta på att skolbiblioteket i skolan öppnar, vilket det inte gör förrän på måndag. Har gjort det jag kan utan böckerna så nu ligger uppgiften halvklar och jag kan omöjligt göra klart den. Frustrerande (inser vilken pluggis jag låter som men att vara pluggis är nice).

Något roligt den här tiden på året är iallafall att JVM äntligen är igång. Förra året spikade vi upp vår Finlandsflagga på husväggen och jag har bestämt mig för att det ska bli tradition så självklart sitter den uppe i år igen, hehe. Hoppas dock innerligt att det går mycket bättre än förra året. Hittills har jag lite oro i magen efter de första matcherna men jag hoppas den försvinner så småningom.

En annan rolig grej som hänt idag är att jag fick mejl om att komma på arbetsintervju! Min dröm är ju att jobba med psykisk ohälsa och när jag såg att de sökte sommarjobbare för ett par veckor sedan så satte jag mig direkt och knåpade ihop mitt cv och personliga brev. Jag lovar att jag aldrig har varit så noggrann med det innan och det är både nervöst och förväntansfullt att få gå på intervjun. Får jag det jobbet så kommer jag hoppa jämfota runt hela huset då det här är något jag velat i många år. Jag vill dock inte avslöja exakt vad det är för jobb men jag kan säga att det handlar om psykisk ohälsa :-)

Så här blir många mellandagar att se ut: JVM och bubbelvin. ♥

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)