Sofia Vähäjylkkä: Juldagen

måndag 25 december 2017

Juldagen

Har ni haft en fin jul? Det har jag. Jag och Daniel började julaftonsmorgonen hos hans föräldrar i Kil där vi delade ut lite julklappar till varandra. Därefter tog vi bilen till min familj i Mockfjärd och här är vi alltså nu. Har haft alla syskon plus barn på besök både igår och idag, tomten har varit förbi, vi har ätit julmat och spelat spel.

Jag hade egentligen tänkt visa allt fint jag fått i ett inlägg men jag och Daniel valde att köra bort alla grejer hem till Falun vid lunch idag så vi slapp konka på det senare. Jag har bland annat fått en mugg och ett nyckelband från Carolina Gynnings kollektion, ett spakit från Rituals, min favoritparfym Viva La Juicy från Juicy Couture, silverschampo och balsam från Fudge som jag länge velat prova, en plattångsborste, en apa som blåser torrt nagellacket och mycket mer! Har verkligen blivit bortskämd det här året. Tusen tack till alla för den här fina julen och alla klappar. ♥

Nu fortsätter julfirandet med mer spel och umgänge med familjen.

Bilder från gårdagen, snott från mammas Instagramkonto, hehe.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)