Sofia Vähäjylkkä: Jul, snö och skjutning

tisdag 12 december 2017

Jul, snö och skjutning

Vaknade imorse av att Bosse pratade med mig genom sovrumsdörren. Öppnade dörren och lyfte upp han i sängen en stund och låg och drog mig, men kom upp tidigt ändå (för att vara mig). Tack för det Bönan, det var faktiskt behövligt. ♥

Åkte iväg till Duvnäs med Daniel, Jolle och Oliver en stund efter frukost för att köpa skott då vi skulle iväg till skjutbanan och skjuta lite med Olivers jaktbössa. Jag och Jolle hittade en fantastisk loppis i samma hus som jaktbutiken, så vi gick runt där en stund och ville typ inte gå därifrån, haha. Hittade två superfina saker som jag tänkte visa för er imorgon. Jag måste definitivt tillbaka dit och kolla mer när det finns mer tid.

Bilder från senast:

Hämtade ner julgranen från vinden igår och pyntade den tillsammans. Knöligt men roligt.
På väg till Duvnäs. Älskar när alla granar och tallar är snötäckta. Är så himla fint!
Efter en vända på skjutbanan. Gick ungefär lika bra för alla (tills ståendeskjutning).

1 kommentar:

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)