Sofia Vähäjylkkä: Idolfinal

fredag 8 december 2017

Idolfinal

Fredag igen och hemtentan är inskickad. Känns relativt bra. Jag tror att jag har fått med det viktigaste så förhoppningsvis klarar jag den. Oavsett ska det bli skönt att lämna socialt arbete-kursen nu och påbörja en ny. Extra skönt detta år är att jag kommer få lite julledighet! Oftast så tar ju plugget inte paus på grund av jul men vissa lärare är fantastiska och är mån om att vi ska få tid att umgås med våra nära och kära. Det uppskattas enormt.

Ikväll blir det eventuellt att gå på syrrans dansshow och senare fredagsmys framför Idolfinalen. Har inte följt Idol slaviskt i år utan strötittat, men jag hoppas ändå att Chris tar hem det. Han har varit en självklar vinnare från start. Vem hejar ni på?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)