Sofia Vähäjylkkä: Dagvildhet och fotoabstinens

torsdag 7 december 2017

Dagvildhet och fotoabstinens

Känner mig riktigt dagvild. Beror nog på att jag gått upp och gjort saker både igår och i förrgår, så idag har jag typ lördagskänslor. Kan bero på att jag befinner mig i Mockfjärd också, brukar ju vanligtvis vara här under vissa helger bara. Jag och Daniel blir att bo här i två veckor när mamma och pappa är iväg till Mexico på semester.

Har haft lite kameraabstinens den senaste tiden också. Det blir svårt att få utlopp för den när det blir så mörkt ute så fort och sen ligger kameran hemma i Falun också. Har också haft sug efter att köpa vattenfärger och måla men inte heller det finns hemma. Får sitta och pilla på gamla bilder på datorn istället är. Den nedan är från ett par vintrar sen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)