Sofia Vähäjylkkä: Trafikotur

fredag 3 november 2017

Trafikotur

Skönt med helg! Fick sluta lite tidigare idag så åkte in på Hemköp i Insjön efter praktiken och handlade lite mörk choklad och skumtomtar som jag ska fredagsmysa med. Mellan Insjön och Gagnef hade det precis skett en olycka när jag kom körandes så jag blev fast där ett tag. Är så himla obehagligt när man kommer så nära och ser räddningstjänst springa runt överallt medan fler och fler blåljus, ambulans, räddningstjänst och polis anländer. Hoppas verkligen att den skadade klarar sig. Försöker hålla mig uppdaterad.

Har haft extrem otur med min första vecka som bilförare efter jag tog körkortet (körde första gången förra helgen fast jag fick körkortet redan 10 oktober). Förutom olyckan har jag fått tvärnita för två rådjur, två kossor och nån räv som kommit springandes över vägen. Positivt är ändå att jag känner mig säker bakom ratten och inte drabbas av panik. Kommer dock gråta som ett barn sen dagen jag råkar skada ett djur. Är verkligen blödig när det gäller det.

Nu ska jag vänta in maten som mamma håller på att laga. Blir något vegetariskt med halloumi så det kan ju inte bli fel, hehe.
Förmodligen blir hela helgen att spenderas i Mockfjärd då Daniel jobbar hela dagen imorgon. Ska ta igen massa mys med Bosse, som jag ligger i soffan med och nussar på i skrivande stund, kanske plugga lite och sen bara sova ut och ha det gött.


Trevlig helg allesammans från dagens Sofia. ❤️

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)