Sofia Vähäjylkkä: Thumbs #15

söndag 26 november 2017

Thumbs #151. Ljusslingor
Alltså ljusslingor är typ livets inredning, särskilt nu när det är så mörkt ute och det närmar sig juletider. Mysfaktorn går från noll till hundra på ett kick och jag älskar min billiga femtiokronorsslinga från Wish. Är himla fint att dekorera olika vaser med också, blandat med grenar eller kottar. Löv it.2. Saffransbullar
Lussekatter är egentligen lite överskattat när det finns så mycket godare saker man kan göra med saffran. Krävs bara lite kladd av något slag, gärna med vit choklad, och munnen sjunger hallelujah. Åt första saffransbullen förra veckan och den var ljuvlig.3. Big knit-filten
En trend jag gillat sen första stund. Hur mysiga?! Behöver inte säga mer.
1. Proteinkaffet från Nocco
Vid första klunken: jodå, det var rätt gott. Efter klunk 2-5: nej tack, den här åker i vasken. Dessutom hatar jag den där äckliga tjocka beläggningen som sätter sig runt kanten. Ryser. Blä.2. Game of Thrones
Nu kommer det förmodligen bli ramaskri här, haha. Men nej, jag har verkligen inte fastnat för den här serien. Vet att många säger att "det blir bättre i säsong tre" men vem orkar ens se så långt? Har sett runt en och en halv säsong och det är bara flum och typ femtioelva miljoner olika karaktärer vilka man inte kan sortera alls. Blir bara en enda stor röra. Sorry alla Game of Thrones-fans men jag är verkligen inte med på tåget.
3. Bruna kavajer
Jag har av någon anledning alltid haft något emot bruna kavajer och kostymer. Det skriker gubbe om det och är bara riktigt riktigt fult. Vet inte hur jag ska utveckla det mer. Fult. Det räcker så va?

1 kommentar:

  1. Älskar lussekatter/bullar. Jag hatar dock russin, men med mandelmassa eller vitchoklad i så blir det asgott. Eller varför inte bara köra släta bullar?

    SV: Ja, jag har redan hunnit att trycka i mig 2 påsar med Smash! ;) Gott med krispet är det bästa med dem X)

    SvaraRadera

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)