Sofia Vähäjylkkä: Thumbs #14

onsdag 15 november 2017

Thumbs #141. Det blåvita porslinet
Vet inte vad som hänt när mormorsporslinet gått från att vara just mormorporslin till halvt trendigt. Men jag gillar det! Älskar att blanda modernt och ganska stilrent med riktigt gammalt och slitet vad gäller inredning.2. Smash
Skrev i tidigare inlägg att jag i princip varje gång hissar choklad och jag tänker inte gå ifrån det denna gång heller. Varför? För att Sverige har tagit in Smash!!! Jag hade aldrig smakat dessa innan de dök upp på hyllorna här i landet men de är verkligen inte överhypade nånstans utan exakt lika goda som alla har sagt. Jag är ju halvt besatt av choklad och salt i kombination så de här är absolut mina favoriter just nu och kommer vara ett långt tag framöver. Gosh.3. Mindhunter
Daniel övertalade mig om att vi skulle ge den här serien en chans. Jag var mer än opepp men ångrar mig inte alls. Är tyvärr sån ibland att jag inte vill sätta in mig i nya grejer men när jag väl gör det så blir jag helt såld. Tyvärr har det bara kommit ut en säsong men jag vet en som kommer tagga sönder när nästa kommer (jaaaag). Bland de bättre serierna jag sett och då har det bara kommit en säsong! Gillar ni psykologi och kriminologi så måste ni se den. Finns på Netflix.

1. Manchesterbyxor
Jag är inte särskilt förtjust i Manchestertyg över huvud taget men jag har ett svagt minne från min barndom om just byxor gjorda i detta tyg och hur det kändes att ta på dom. Det var en icke angenäm upplevelse och att ha detta tyg just till byxor får mig att rysa! Nio av tio plagg i Manchestertyg är en flopp. Fult. Obehagligt. Extra fult när de oftast kommer i konstiga färger dessutom.2. Duschprodukter på burk
Jag undrar verkligen vem som kom på den här idén. Kan nog platsa på topplistan av i-landsproblem men hur störigt är det inte när man ska försöka traggla upp burkar med blöta händer och typ bryter alla naglar på sig själv för att man inte får grepp om locket? Varför existerar såna här burkar fortfarande? SLUTA.3. Att frysa
Har insett de senaste veckorna hur sjukt mycket jag hatar att frysa. Jag fryser jämt men den här övergångsperioden från plus till minusgrader är allra värst. Klädde på mig strumpbyxor under jeansen imorse, t-shirt, långärmad tunn tröja och huvtröja på överkroppen och mina vanligtvis snorvarma Uggs på fötterna. Var jag varm under dagen? Nej, jag fryser ändå. Jag är ett hopplöst fall I guess...


1 kommentar:

  1. Jag har faktiskt aldrig ätit Smash, även fast jag har en påse i skåpet! Men hört det finns folk som gillar att variera med att äta salta chips och sött choklad vid samma tillfälle.

    Och jag hatar också Manchesterbyxor, för känns som en b-aktig version utav jeans.
    Och att frysa är ju inte något vidare...

    SvaraRadera

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)