Sofia Vähäjylkkä: Systers födelsedagsfika

onsdag 8 november 2017

Systers födelsedagsfika

Är hemma i Falun igen efter fem nätter i Mockfjärd. Känns som jag varit ifrån Daniel hur länge som helst! Jobbigt det där att jag saknar honom när jag är i Mockjock och när jag är i Falun så saknar jag Bosse, haha. Har iallafall haft det bra. Har hunnit umgås mycket med familjen efter praktikdagarna och igår firade vi min yngsta syster Jolle som idag fyller 17. Grattis igen bästa syster på din dag. ♥

Några bilder från gårdagens firande:


Fikade prinsesstårta med flädergrädde och mammas hembakta bullar (bästa som finns).


Hade besök av och mina två storasystrar och deras barn som kom över med presenter och fikaglada barn, senare kom brorsan förbi också. Här är Liam och Nova. Sötaste ungarna på Jorden. Tänk att man alltid tycker så om barnen till sina närmaste!


Har så klart gosat med Bosse precis varje dag efter praktiken. Gjorde lite ont i hjärtat att åka ifrån honom imorse, men jag kommer tillbaka till Mockfjärd imorgon och är kvar till på fredag. Passar på att sova där när jag börjar så tidigt på morgonen på fredag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)