Sofia Vähäjylkkä: Sopplunch och Homeland

måndag 27 november 2017

Sopplunch och Homeland

Då var klassen återförenad efter fyra veckors praktik. Hade mest prat om hur vi haft det på praktiken idag, och en genomgång av projektarbetet som ska göras klart till på måndag nästa vecka. Blir full rulle denna vecka alltså, men jag hoppas att det flyter på smidigt.

Efter skolan har jag, Daniel, Pontus och Ida knallat ner till stan för att äta sopplunch på Elverket. Åt en så himla god blomkålssoppa för någon vecka sen med mina handledare och har varit sugen på soppa sen dess, så det passade perfekt. Resten av dagen kommer gå åt till att spåna lite på projektarbetet, ta igen Temptation Island från igår och att fortsätta nörda Homeland. Började se den serien igår och den är faktiskt superbra! Jag känner nog att jag kan relatera lite extra till huvudpersonen då hon också har bipolär sjukdom. Vi har inte samma typ (hon har typ 1 och jag typ 2) men jag ser samma tendenser hos henne som hos mig själv och det är jätteintressant.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)