Sofia Vähäjylkkä: Sofiafakta x4

måndag 6 november 2017

Sofiafakta x4

1. Jag hatar Biltema. Jag kan på riktigt välja att inte följa med på en shoppingrunda om jag vet att sällskapet ska in på Biltema, haha. Jag dör av tristess av den butiken. Det enda attraktiva de har är semlor för 5kr runt fettisdagen varje år. Möjligen Biltemakörven också, har hört att den ska vara the shit, men så god kan den inte vara att man frivilligt åker dit.

2. Jag skulle vilja fylla läpparna. Inte för att jag på något sätt har komplex för mina utan att det bara skulle vara roligt att prova på. Skulle vilja se mig själv i lite lite större, inte alls så mycket som folk brukar ha i, och sen är det ju inte permanent och kommer att försvinna om ett tag så det gör ju ingen skada liksom. Hade det inte varit så dyrt hade jag förmodligen provat redan.

3. Jag är urusel på multitasking. Alltså på riktigt urusel. Håller jag på med någonting, till exempel är jätteinne i datorn och någon pratar med mig kan det komma fram senare att jag sagt och lovat saker jag inte alls kommer ihåg. Tror ibland att jag egentligen var menad att födas som man...

4. Jag är en beroendemänniska. Jag kan nog bli beroende av i princip vad som helst. Därför försöker jag undvika allt vad spel heter. Till och med Bingolotto går överstyr ibland, haha. Saker jag varit riktigt beroende av är Coca-Cola, energidryck, pilla bort noppor från kläder, pilla sönder hud och naglar på fötterna, och nikotin/rökning. Bubblare: trisslotter, lypsyl, tuggummi, använda tandtråd, klämma porer, rycka hårstrån lite varstans på kroppen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)