Sofia Vähäjylkkä: Slut som artist

torsdag 16 november 2017

Slut som artist

Rubriken säger det mesta. Börjar känna mig trött och lite slutkörd efter denna vecka. Har varit tidig uppstigning varje dag, ny praktikplats (med en toppenbra handledare) plus att jag behövt plugga till omtentan i princip varje dag. Åkte hem till Mockfjärd igår efter praktiken för att hinna klippa mig också men tyvärr så blev det aldrig så på grund av en tråkig omständighet.

Imorgon är det fredag iallafall och jag ska befinna mig i Insjön redan sju (!) imorgon bitti. Ska få sluta lite tidigare så ska åka hem efteråt och nöta sönder med plugg så att jag förhoppningsvis känner mig någorlunda redo för omtentan på lördag. Mycket nu, men så kan det vara. Längtar efter det där lugnet som sägs komma efter stormen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)