Sofia Vähäjylkkä: Mina populäraste inlägg

fredag 10 november 2017

Mina populäraste inlägg


1. Inlägget om min uppväxt som laestadian. Det här inlägget är i särklass det populäraste av alla (jag snackar tio gånger större än alla inlägg jag någonsin skrivit) och det är många som klickar in sig på det än idag trots att det är skrivet för tre år sedan. Vet att det här ämnet verkligen intresserar folk och att många har tusentals frågor att ställa, så undrar ni något så angående religionen så är det bara att fråga. Jag tar absolut inte illa upp.

2. När jag precis klarat körkortet. Jag vet inte varför just det här inlägget blev så stort, alla tar ju körkort titt som tätt liksom. Men jag blir riktigt varm i hjärtat av hur många människor som blev så glada för min skull, särskilt då jag haft det så extremt kämpigt med det.

3. Inlägget jag skrev efter att jag och mitt ex gjort slut. Tråkigt på ett sätt att det här inlägget blev så stort men jag förstår samtidigt det då det alltid är lite "smaskigt" att läsa om. Folk är ju nyfikna och det är inte konstigt. Mådde jättedåligt när det skrevs, särskilt då det var min första pojkvän och därmed också mitt första break-up. Hade aldrig kunnat sätta mig in i hur svårt det är när ett förhållande tar slut innan det här. Hur som helst så gick vi isär utan att ha något otalt och idag
är vi glada på varsitt håll.

4. Journalutdraget från när jag och mina föräldrar var på BUP och att det precis kommit fram att jag blivit utsatt för en våldtäkt. Det här inlägget tycker jag faktiskt förtjänar sin plats på "topplistan" då det är bland de viktigare och känsligare inläggen jag publicerat.

5. Klippet där jag berättar om våldtäkten. Jag hatar att se mig själv på film. Den är dåligt filmad, har dåligt ljud, är helt oklippt, seg och jag är dålig framför kameran. Det tar emot att påminna om det klippet just för det men av någon anledning så är det många som velat se det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)