Sofia Vähäjylkkä: Middag på Basta

söndag 12 november 2017

Middag på Basta

Shit, vad helgen har gått fort. Har haft en bra helg dock, trots att den kunde ha varit lite längre. I fredags mötte jag och Daniel upp Johanna och David för att käka middag på Basta vilket var supergott, igår blev det en plugg- och tvättdag med Sverige - Finland på tv:n och idag storstädning av lägenheten. Är inte riktigt klar än men skönt att det inte ser lika kaosigt ut längre iallafall.

Det här goda åts på middagen i fredags:


Delade på en supergod charkbricka till förrätt. Jag älskar allt vad parmaskinka heter. Den tillsammans med getosten blev min favorit.


Åt den här pizzan förra och första gången jag var på Basta. Den var så god så jag fick lov att ta den igen! Innehåller prosciutto, ruccola, pinjenötter och parmesan bland annat. Sååå god.


Blev en gräddig kaffedrink med vit choklad-likör och vispad grädde efter maten. Lite för kaffig för min smak dock. Jag dricker ju inte kaffe till vardags men gillar ändå sötade och mjölkiga kaffedrycker, typ Starbucks. Till drinken delade vi på Nutellapizza med jordgubbar till efterrätt och den var hur god som helst! Har ätit Nutellapizza en gång tidigare och den gången var det inte gott alls, men Bastas måste ni prova om ni får chansen.

Tack Johanna och David för en trevlig kväll!Nu blir det Bingolotto.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)