Sofia Vähäjylkkä: Läskig morgon och en kommande bokintervju

lördag 25 november 2017

Läskig morgon och en kommande bokintervju

Blev en läskig start på den här dagen. Är hos mina föräldrar i Mockfjärd och lillasysters kille är sjuk och ramlade ihop imorse. Vaknade till gråt och panik, var på tal om att han skulle få åka iväg med ambulans ett tag men det lugnade till slut ner sig. Håller tummarna att det blir så fortsatt, är så obehagligt när sånt händer.

På grund av det som hände imorse så har jag bestämt mig för att stanna i Mockfjärd en natt till och hålla syrran sällskap då hon inte känner sig trygg med att vara hemma själv med hennes kille ifall han skulle bli sämre. Daniel jobbar i stort sett hela dagen så det gör egentligen inte så mycket.

För att vända inlägget till något roligare - i december kommer det två män förbi och ska intervjua mig och Jolle inför deras kommande bok! Den ena är föredetta polis och den andre journalist och de vill intervjua oss om vår uppväxt inom laestadianförsamlingen. Himla roligt att få vara med och bidra med en del faktiskt. De söker dock familjer som än idag är kvar i församlingen, så känner ni till någon sådan som ni tror kan tänkas ställa upp så får ni mer än gärna höra av er till mig :-)


Bilder från igår på två bebisar. Bosse som jag ska gosa med så mycket jag kan nu när jag väl är i Mockfjärd, och min söta systerdotter Alva.

1 kommentar:

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)