Sofia Vähäjylkkä: Give me your prayers

fredag 17 november 2017

Give me your prayers

Är så glad att det är fredag idag. Trots att jag tycker att praktiken är intressant och har en superbra handledare så tär det på en att gå upp så tidigt varje dag och byta bussar hejvilt i flera timmar innan man ens befinner sig på plats. Började sju idag så hade klockan ställd på fyra (!) imorse. Har dessutom försökt lägga övrig, rättså obefintlig, energi till att plugga plus att jag åkt hem till Mockfjärd en sväng. Mycket rännande.

Imorgon har jag omtenta och lär gå upp tidigt igen men det blir iallafall nån timme mer sömn än tidigare under veckan. Det tackar vi för! Hoppas verkligen att jag klarar tentan, jag har mått så sjukt dåligt och slagit på mig själv för det där U:et. Jag kände mig så oförtjänt av det samtidigt som andra delen av mig säger att jag faktiskt är så korkad som jag tidigare intalat mig :-(

Men men, slut på sura miner. Nu blir det att ta det lugnt resten av kvällen, försöka samla den pyttelilla energi som kanske finns kvar till att plugga lite mer och sen att käka ost- och skinkpasta.

Håll tummarna för mig imorgon så är ni bäst. ♥

Oldie but goldie.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)