Sofia Vähäjylkkä: Fantastic four

tisdag 28 november 2017

Fantastic four

GOSH vad duktiga jag och tjejerna varit idag! Jag, Matilda, Linda och Johanna träffades i biblioteket klockan åtta imorse för att sätta oss med vårt projektarbete. Vi kände oss klara för dagen runt tvåtiden när våra hjärnor inte orkade processa mer, men det allra mesta är klart. Blir lite finslip på torsdag bara och lite uppdelning kring redovisningen. Är galet stolt över vad vi åstadkommit idag.

Lata jag tänkte åka buss hem från skolan då det kräksnöar ute och har gjort i princip hela dagen. Ni tror inte att bussen från stan och hem är tjugo minuter sen?! Här försöker man slippa undan snövädret och får stå ute och frysa i tjugo minuter ändå. Tji fick jag. Är helt slut nu kan jag lova, först massa timmar plugg och sen en himla omständighet att ta sig hem.

Nu blir det pizzamiddag med katten (Daniel)! Det är jag värd.


Från dagens fikapaus. Skolans morotskaka får fem av fem toasters. Nam!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)