Sofia Vähäjylkkä: Det dummaste jag gjort (och gör) #2

torsdag 9 november 2017

Det dummaste jag gjort (och gör) #2

Dags att bjuda på min korkade sida igen. Har ni tänkt eller gjort något riktigt korkat? Berätta gärna i kommentarsfältet (så slipper jag vara dum helt själv, hehe).

(Well, obviously...)

Trott att undersköterska är detsamma som gynekolog. Det här är lite roligt då jag själv är utbildad undersköterska idag. Trodde på riktigt när jag var yngre att undersköterskor hade ungefär samma arbetsuppgifter som en gynekolog, fast lite till. Under-sköterska liksom, sköter underdelen av kroppen, från midjan och ner. Minns att jag tänkte att "jäklar vad mycket gynekologer det finns" då var och varannan vuxen var undersköterska. Hahaha. Orkar inte.

Inte insett att det finns lever i leverpastej. Jo, det är sant. Jag åt ofta leverpastej på mackan fram till mellanstadietiden och tyckte att det var jättegott - tills en kompis nämnde att det var gjort av just lever, sen dess har jag inte velat äta det, haha. Vad trodde jag egentligen? Det heter LEVERpastej, människa!

Betalat någon 250kr för en resa på två kilometer. Det här var inte alls längesen. Ni vet på fyllan när man ska vidare och nån säger "swisha en summa du" när man frågar vad de vill ha i betalning? Japp, jag har noll koll på sträckor (kan tro att en resa på två kilometer är en mil typ - särskilt om man åker nånstans dit man inte brukar åka och är lite susig i kolan). Hade heller ingen koll på bensinkostnader då jag inte hade något körkort, så hur - HUR - skulle jag veta vad som var rimligt?! Dessutom vill jag vara snäll och aldrig verka snål så det blir ofta att jag tänker "för att vara på den säkra sidan". Fick veta efteråt att 250kr var väldigt givmilt. Väldigt (nåja, var inte snål iallafall).

1 kommentar:

  1. Haha jag tyckte när jag var liten att leverbiff var supergott med potatis och gräddsås.. tills jag fick veta att det var gjort av just lever. äter inte det idag. xD

    SvaraRadera

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)