Sofia Vähäjylkkä: Dagboksutdrag #4

tisdag 14 november 2017

Dagboksutdrag #4

Det som skiljer journalinläggen från dagboksinläggen är att dagboken innehåller en hel del positiva inlägg också. Det är verkligen en känslostorm att gå igenom böckerna. Denna gång delar jag med mig av en av alla en miljon gånger jag tappat bort min mobiltelefon, ett inlägg jag faktiskt skrattar åt när jag läser det.


--

26 augusti 2010

"Fick tillbaka mobilen idaaaag! Trodde aldrig att det skulle hända när den inte fanns hos Dalatrafik imorse. Nån snubbe som hette Conny hade ringt till pappa och Linda (han hade kollat min telefonbok och senast ringda samtalen) och sagt att han hittat min telefon på bussen idag. Den hade legat mellan sätena och vibrerat och sen ramlat ner på golvet. Schysst av han att ringa iallafall. Blev jätteglad!

Han lät verkligen jättegayig och ljus på rösten när vi pratade i telefon och han gav vägbeskrivning. Sen när vi kom dit hade han typ rakat huvud, svart huvtröja med gråa tribaler och satt och rökte. Han såg verkligen ut som typen som snor telefoner. Vart bara ett kort "ha det så bra hejdå" och så var det med det.

Så nu luktar min telefon Conny. Luktar gott faktiskt."

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)