Sofia Vähäjylkkä: Dagboksutdrag #3

tisdag 7 november 2017

Dagboksutdrag #3


--
19 augusti 2010

"Jag önskar att jag var lika inställd mot cigaretter som för några år sen. Jag är faktiskt riktigt rädd för cancer, svarta lungor och allt vad det innebär. Men jag är inte beroende. Jag behöver inte cigg varje dag. Jag köper det för att det är avslappnande. Det är ett lugnande för mig på nåt sätt. När man mår dåligt går man ut en sväng och bara är med sig själv. Tänder en och låter tankarna gå fritt.
Jag kan inte säga att jag mår bra av dom, för det gör jag verkligen inte. Dom gör det bara en aning lättare ibland.

(...).

Det jag hatar mest är att minsta lilla grej får mig att må så himla dåligt. Det krävs aldrig mycket för att jag ska hamna där igen. Ibland förstår jag inte alls hur jag ska ta mig ur det här.

Men nästa vecka fyller jag år. Jag hoppas jag kan få vara glad då."

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)