torsdag 30 november 2017

3 gånger då formen på maten spelar roll


* När man äter såsiga pastarätter. Snabbmakaroner eller pasta av samma form är SÅ tråkigt och förstör smaken på maten. Vet att det förmodligen är sak samma egentligen och att Daniel säkert har rätt i att det bara är formen på pastan som skiljer sig åt och inte smaken. Men oavsett - det blir inte lika gott med snabbmakaronsformad pasta!!! Har något emot skruvmakaroner (särskilt de som är olikfärgade) och pennepasta också. Det väljer man inte om man har andra alternativ. Punkt. Typ.


* När man köper hem Pommes Frites från frysdisken i mataffären. Jag har aldrig förstått mig på dom som köper räfflade tjocka Pommes när det finns smala, raka och godare varianter. På restaurang kan de räfflade vara helt okej men det är alltid alltid godare med standardformade.



* När man ska ha ostbågar till fredagsmyset och nån väljer att köpa dom med extra big och extra cheesy (nån = mamma). Jag älskar allt vad ost heter i snacks men innebär det att man får lov att köpa extra stora ostbågar för att få extra ostsmak så är det inte värt det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)