Sofia Vähäjylkkä: Vad jag kollar på just nu

onsdag 25 oktober 2017

Vad jag kollar på just nu

Min måndag och tisdag denna vecka har varit sjukt sega. Jag har varit helt slut utan någon särskild anledning, som att nån slagit mig huvudet med en stekpanna. I måndags försov jag mig till föreläsningen och när jag väl var på plats kunde jag inte hålla ögonen öppna. Igår vaknade jag när klockan ringde men var så trött att det var i princip omöjligt att ta sig upp. Orkade inte ens höra av mig till tjejerna och säga att jag inte skulle komma liksom.

Idag är det bättre och jag börjar äntligen känna mig lite piggare igen. Har satt igång att tvätta och varit ner till Ica och handlat. Så skönt att man börjar orka ta tag i saker igen.

Tänkte dela med mig av vad jag ser mest på i tv-världen just nu:


Har länge velat gett Syrror en chans och igår gjorde jag det och det är faktiskt lika bra som jag förväntat mig! Daniel är lite halvskeptisk men har fått han att palla se det med mig iallafall, haha. Annars är det mest Bachelor, Ensam mamma söker och Paradise Hotel som lockar. Och Temptation Island som går på söndagar också ju! Den missade jag.

Vad ser ni helst på just nu? Tipsa mig!

1 kommentar:

  1. Å fy att du har känt dig så himla trött, men skönt att det börjar vända! <3

    SvaraRadera

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)