Sofia Vähäjylkkä: Städryck

onsdag 18 oktober 2017

Städryck

Jag har insett att jag är som allra mest produktiv när jag är ensam. Daniel jobbar nästan varje dag den här veckan och det är alltid när jag är hemma själv som jag får som mest gjort, och det är lika från hans sida. Lite halvmysko. Vi brukar skoja om att vi ska dra hemifrån ett tag för då är det större chans att det är städat/tvättat/diskat när man kommer hem igen, haha.

Dagens produktivitet har gått åt till att städa, rensa, plocka bort sommarskor och ta fram vinterskorna, damma, dammsuga och gå iväg med skräp till återvinningen. Det är så himla skönt så här efteråt och jag ska verkligen försöka hålla det längre den här gången att INTE skita ner så fort igen. Man säger det varje gång men av någon anledning håller man det aldrig. Är svårare också när man bor två på så liten yta, det ser gärna stökigt ut fort för att man har svårt att få plats med alla grejer.


Rent och fint! Dock gillar jag inte hur plottrigt det ser ut i hyllorna till vänster, men ska man få plats med grejer så får man stå ut med det.


Den fina glöggflaskan med blombuketten och tryfflarna fick jag av min fina Linda igår.


En annan överraskning igår var att jag hittade Coca-Cola Vanilj i sockerfritt format när jag var in på Hemköp i stan. Ni anar inte hur länge jag varit på jakt efter dessa! De ligger just nu i kylen och frestar mig. Finallyyyy.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)