Sofia Vähäjylkkä: Spöregn och uteslutningsmetoden

måndag 2 oktober 2017

Spöregn och uteslutningsmetoden

Dessa dagar när det kräkregnar ute är det mindre roligt att bo på Britsarvet vill jag lova. Kom precis hem efter skolan och ser ut som en halvdränkt katt. Har haft en längre dag än vanligt då vi haft två föreläsningar (varav en var mest information) istället för en som vi brukar ha. Skönt dock att inte ha massa uppgifter och inlämningar så jag kan sätta mer fokus på körkortsplugg.

Förutom körkortsplugg och föreläsningar så har jag idag påbörjat en period på fyra veckor som "laktosintolerant". Gjorde ett test för någon vecka sen som visade att jag inte hade anlag för det men eftersom en av mina systrar visat negativt men ändå mår mycket bättre utan laktos så tänkte jag också prova uteslutningsmetoden. Kommer bli kämpigt då jag älskar allt vad choklad heter och det förvånar mig inte det minsta om jag kommer glömma av mig nångång. Men ska göra mitt yttersta att fullfölja de här veckorna så jag kan få svar på om laktosen är vad som krånglar till i min mage. Har försökt med uteslutningsmetoden tidigare men det höll i typ max en vecka så det gav ju inga svar alls.

1 kommentar:

  1. Så tråkigt med regn :(

    Å det med laktos suger, är överkänslig mot det också men märkte detta för knappt ett år sedan bara. Så gjorde samma sak, tog bort allt med laktos och käkade laktos fritt i någon månad eller två och blev sån skillnad! Så testade det igen efter det och mådde skit igen haha :( Men det är värt att testa det, för mår mycket bättre utan! Dock äter jag fortfarande choklad och B&J, men man får ta magontet och allt ibland haha ;) Men ny har iaf B&J kommit med laktosfritt så det ska jag helt klart testa <3

    SvaraRadera

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)