Sofia Vähäjylkkä: Slut på journalutdrag - vill ni ha en fortsättning?

fredag 6 oktober 2017

Slut på journalutdrag - vill ni ha en fortsättning?

Förra journalutdraget var det sista, något jag tror att jag glömde nämna för er. Jag vet att just journalutdragen har varit bland de populäraste inläggen här på bloggen och jag antar därför att många kommer att sakna dom. Jag frågade er för ganska längesen om ni var intresserade av dagboksutdrag? Jag har en extremt tjock hög med dagböcker från det att jag gick i sjuan till sista året på gymnasiet. Tänker att det kan vara en "fortsättning" på journalutdragen, men att ni kommer mig själv och mina egna tankar lite närmare då det faktiskt är jag själv som dokumenterat alltihop. Det kommer fortfarande vara fokus på min resa som psykiskt sjuk men jag vet att jag kommer hitta saker som också kan få vissa att skratta.

Sist jag frågade var ni några som var intresserade av dagboksutdrag men jag tänkte fråga en gång till - ja eller nej? Jag är supertacksam för alla som tar sig tid att svara!

7 kommentarer:

 1. Skulle vara väldigt intressant att få läsa fler inlägg, jag säger ja!! Tycker dessa inlägg är lärorika och du är så himla modig som vågar lämna ut det! Stora kramar på dig <3

  SvaraRadera
 2. Ja, gärna! Bara det känns okej för dig.☺ jag är dålig på att kommentera men jag är inne här och läser flera gånger varje dag. Bäst gillar jag Thumbs-inläggen och onödigt vetande, så det får du lova att aldrig sluta med :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det känns självklart okej för mig! Roligt att du gillar Thumbs och onödigt vetande, och att du väljer att kommentera :D Hoppas att du stannar här ;)

   Radera
 3. Tycker det är jätteintressant att läsa om din resa. Jag själv går igenom nått liknande!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul att du tycker det! Beklagar dock att du går igenom samma tuffa resa själv. Men du kommer starkare ur det!

   Radera
 4. Jag röstar för JA!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad kul! Dagboksinlägg kommer, stay tuned :)

   Radera

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)