Sofia Vähäjylkkä: Nyansering

onsdag 4 oktober 2017

Nyansering

Haft en hel del för mig idag. Föreläsning både förmiddag och eftermiddag, efter det lite övningskörning i Borlänge med pappa innan vi åkte till Mockfjärd. Väl hemma har jag hjälpt mamma med maten. Önskade mig kasslergratäng så det blev det, sen kom Jonna (syster) förbi och slängde i en nyansering i mitt hår för att få det lite kallare. Är lite knepigare och blir inte lika stor skillnad då jag har min egna hårfärg. Blev iallafall jättenöjd men det är ingen märkbar skillnad för den som inte noga såg innan och efter, hehe.

Nu är det tv-soffan som gäller med mamma och pappa och min lilla skrutt.  ❤️

1 kommentar:

  1. Vilken fin och inspirerande välkomsttext du har i din meny! :)

    SvaraRadera

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)