Sofia Vähäjylkkä: Mina senaste

lördag 28 oktober 2017

Mina senaste

Min senaste skärmdump:

Var sååå nöjd när jag och Daniel tidigare i veckan var och handlade och Marabou Polka plötsligt befann sig i godishyllan igen. Jag var helt galen i denna choklad sist den såldes så det var en riktigt glad överraskning. Redigerade bilden i Instagram för att sen beskära den och lägga upp på bloggen, men hann aldrig så långt innan den här listan skulle upp, hehe. Löööööv.
Mitt senaste klädköp:
Ett par helt nya Dr Denim-jeans i mörkblå färg som jag fyndade på Shpock. Har länge varit ute efter ett par i just den färgen då jag råkade spräcka mina gamla i skrevet i vintras/våras. De finns tyvärr inte kvar i exakt samma tvätt men dessa är nära nog.
Min senast lyssnade podcast:
P3 Dokumentär om Ericsson och mutskandalen. Slog på något på vägen till skolan för att fördriva tiden då jag lyssnat klart på alla avsnitt som verkligen intresserar mig. Har också lyssnat slut på mina favoritpoddar (Rättegångspodden och En Mörk Historia) så ibland får man taga vad man haver. Annars går de två poddarna först alla dagar i veckan. 
Mitt senaste sms:
"Adidas". Syrran förklarar vilken typ av byxor hon vill köpa, hehe.
Mitt senast inkommande messenger-meddelande:
”Vad har pappa gjort med Nova när hon blir lugn bara han tittar på henne när hon får utbrott?" Min familj har en egen messengergrupp och pappa gör tydligen min systerdotter Nova lugn när hon är sur, haha.
Senaste taggningen på Facebook:


SÅKLART råkar det här vara senaste bilden jag taggades i. Daniel älskar att beskylla mig för saker han vet att han är värst själv på. Lovar!
Min senaste TV-serieobsession:
Syrror! Hade hört så mycket gott om serien och den var faktiskt lika bra som folk sagt, om inte lite bättre. Jag väljer hundra gånger hellre en bra svensk serie än en "en i mängden" amerikansk serie.
Min senaste använda emoji:
Så tråkigt - den vanliga leende smileyn som kan användas i precis alla sammanhang.
Min senaste anteckning i telefonen:
”0kr 250kr 0kr 0kr 0kr 10kr 50krx2". Dokumenterar mina Bingolottsvinster, haha.
Senaste bilden tagen på mig:


Senast tagna bilden på mig själv i kamerarullen är denna från när Johanna och Linda överraskade mig med födelsedagsfirande. Lite tråkigt, för den har ni sett redan, men jag är ändå glad att jag satt i system att ta bort alla fulare bilder på mig så jag slipper publicera nåt obekvämt här, haha.
Mitt senaste dyra köp:
Jag köper sällan dyra saker. Blir oftast mycket saker men som var för sig är billiga. Det senaste dyra jag la pengar på var nog körlektioner.
Min senaste lästa tidning:
Läser sällan tidningar nu för tiden. Måste nog ha varit Falu Kuriren som vi har på jobbet.
Min senaste sedda film på bio:
It. Jag, Daniel, hans kompis och hans tjej gick på den då dom var i Falun och hälsade på. Det var min första skräckfilm på bio och jag satt och gömde mig bakom popcornkartongen över halva filmen. Fy.

Tidsinställt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)