Sofia Vähäjylkkä: Mat och svamp och svamp och mat

onsdag 11 oktober 2017

Mat och svamp och svamp och mat

Två timmars föreläsning i förmiddags och nu ligger jag hemma i sängen och surfar runt med datorn i knät. Har precis avnjutit vad som kan vara världens godaste kantarellmacka! Ciabattabröd med kantarellstuvning, bacon och riven ost. Så himla gott. Jag älskar verkligen mackor av alla dess slag. Fick jag lov att leva på en sak resten av livet skulle det garanterat bli mackor. Helst nybakt kritvitt bröd som smöret smälter på och en god ost. Behöver inte bli svårare än så.

Vid sextiden har jag och tjejerna bordsbokning på Pinchos så då blir det ännu mer god mat. Ska bland annat fira att Johanna fyller år idag (grattis bästa du ♥) och att jag tog körkortet igår. Är så taggad på att prova deras svamprisotto som jag sagt att jag ska prova hur länge som helst nu. Och förmodligen lär det bli en Banana Skids-drink också. Folk hypar godisdrinkarna men Banana Skidsdrinken är minst lika fantastisk, lovar!

1 kommentar:

  1. Å det finns ju ingenting bättre än kantarellmacka <3

    SvaraRadera

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)