Sofia Vähäjylkkä: JAG KLARADE DET

tisdag 10 oktober 2017

JAG KLARADE DET

"Jaha, hur tyckte du att det här gick då?"
"Eh, jo... Helt okej?"
"Tycker du det?"
"Ja, eller..."
"Det tycker jag med, du är godkänd."

Alltså ni förstår inte hur lycklig jag är! Jag har kämpat i så många år med det här, jag har mått dåligt och haft det som en tyngd på mina axlar så länge, fått höra att jag är lat så många gånger och nu efter alla motgångar så är körkortet mitt! Efter alla år med psykisk sjukdom som satt stopp, alla väntetider för att ens få övningsköra för att jag råkar ha en bipolär diagnos och kan anses för psykiskt instabil att köra om jag befinner mig i ett skov.

Det är en enorm tyngd och ångest som belastat mig på grund av det här och det ska bli så obeskrivligt skönt att slippa trilskas med det här mer. Just nu går jag runt och ser ut som en mupp för att jag inte kan sluta le, haha. Idag är jag glad att jag aldrig gav upp med tanke på alla hinder jag mött efter vägen. Jag har velat göra det många gånger men nånstans har jag tvingat mig själv att fortsätta och äntligen så är all möda värd.

JAG HAR KÖRKORT!!!

4 kommentarer:

 1. Åå vad kul att du har tagit körkort, grattis <3

  SvaraRadera
 2. Åå vad kul att du har tagit körkort, grattis <3

  SvaraRadera
 3. Åh så härligt för dig!
  Jag är 26 och sitter med det problemet. Ska göra uppkörning i slutet på november. Man har mått så jävla dåligt som du säger för att alla andra har men inte jag/Du. Vad sa du innan du fick körkortet till folk om de pratade om Det?
  Kram Elin

  SvaraRadera

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)